skip to Main Content

Савез винара и виноградара Србије

Савез винара и виноградара Србије основан је 22. јула 2019. године, као кровна национална асоцијација винара и виноградара Србије. Оснивачи и чланови Савеза су удружења произвођача вина са ознаком
географског порекла са територије Републике Србије:
- "Шумадија"
- "Књажевац"
- "Неготинска крајина"
- "Београд"
- "Топлица"
- "Јужни Банат"
- "Суботички рејон"
- "Ниш"
- "Три Мораве"
- "Млавски рејон"
- "Велика Хоча"
- "Срем - Фрушка гора"

Члан Савеза може бити свако и свако новоосновано удружење произвођача вина са озаком географског порекла са територије Републике Србије.

Где смо

Јавите нам се

Телефон: +381 11 244 24 00 Мобилни: +381 63 254 245
Адреса: Булевар краља Александра 84, 11000 Београд
Е-пијаца и за винаре

Е-пијаца и за винаре

Поштовани Винари,

Нудимо Вам још једну могућност за пласман ваших производа.

Поред Градских пијаца, обратили смо се и Министарству пољупривреде да нам омогуће приступ њиховој платформи Е-Пијаце.

Уколико сте заинтересовани да се прикључите, пратите упутства за регистрацију, које нам је Министарство пољопривреде послало.

УПУТСТВО

Покренули смо рад платформе https://pijaca.minpolj.gov.rs/ (Елекотронска Пијаца Србије), а све у циљу да омогућимо произвођачима квалитетне хране (између осталог И вина) директан Контакт са потрошачима у градским срединама, широм Србије. Имајући у виду тренутну ситуацију И ограниченост кретања, наша платформа треба да донекле замени постојеће системе дистрибуције И омогући потенцијалним купцима лако повезивање са производјацима.

Довољно је унети WЕБ адресу https://pijaca.minpolj.gov.rs/, затим кликнути на квадратић у доњем десном углу “Регистрација домаћинстава” (принт сцреен 1), а затим И кликнути на “Регистрација произвођача” (принт сцреен 2). Потом треба унети елементарне податке: контакт, производни програм, wеб или ФБ презентација, системе квалитета (ако постоје) И локацију (унети на мапи). Процедура око 5 мин.

Срдачан поздрав.

Back To Top