skip to Main Content

Савез винара и виноградара Србије

Савез винара и виноградара Србије основан је 22. јула 2019. године, као кровна национална асоцијација винара и виноградара Србије. Оснивачи и чланови Савеза су удружења произвођача вина са ознаком
географског порекла са територије Републике Србије:
- "Шумадија"
- "Књажевац"
- "Неготинска крајина"
- "Београд"
- "Топлица"
- "Јужни Банат"
- "Суботички рејон"
- "Ниш"
- "Три Мораве"
- "Млавски рејон"
- "Велика Хоча"
- "Срем - Фрушка гора"

Члан Савеза може бити свако и свако новоосновано удружење произвођача вина са озаком географског порекла са територије Републике Србије.

Где смо

Јавите нам се

Телефон: +381 11 244 24 00 Мобилни: +381 63 254 245
Адреса: Булевар краља Александра 84, 11000 Београд
Обавештење винарима

Обавештење винарима

Поштовани,

Пред нама је нова акција – Сачувајмо домаће винаре – путем које ћемо апеловати на наше суграђане, да купују домаћа вина. На тај начин желимо да поспешимо продају домаћих вина, која је тренутно због пандемије и ванредног стања у паду.

Акцију ћемо реализовати заједно са  ЈКП “Градске пијаце”, Београд,  које су нам изашле у сусрет и омогућиле да на њихивој интерној страници, линку http://www.bgpijace.rs/?p=4626#more-4626, објавимо контакте винарија, које су заинтересоване за овај вид продаје.

Сајт ЈКП Градских пијаца, Београд има велику посећеност и велики број корисника, тако да је ово још један од начина да се приближимо што већем броју купаца и омогућимо  и олакшамо нашим суграђанима да на једном месту имају базу винара и понуду њихових омиљених вина.

Уколико сте заинтересовану за овај вид продаје, на мејл Савеза винара и виноградара Србије,  savezvinara@minpolj.gov.rs , до петка 10.04.2020,  доставите мејл са следећим подацима (обавезно ћирилично писмо):

– пун назив винарије

– марке вина које нудите

– град

– контакт телефон

– фб (ако поседујете)

– инстаграм (ако поседујете)

– мејл адресу

Груписане податке Савез ће доставити ЈКП Градске пијаце Београд и они ће их уврстити у своју понуду.

Ваш Савез винара и виноградара Србије.

Срдачан поздрав.

Back To Top