skip to Main Content

Савез винара и виноградара Србије

Савез винара и виноградара Србије основан је 22. јула 2019. године, као кровна национална асоцијација винара и виноградара Србије. Оснивачи и чланови Савеза су удружења произвођача вина са ознаком
географског порекла са територије Републике Србије:
- "Шумадија"
- "Књажевац"
- "Неготинска крајина"
- "Београд"
- "Топлица"
- "Јужни Банат"
- "Суботички рејон"
- "Ниш"
- "Три Мораве"
- "Млавски рејон"
- "Велика Хоча"
- "Срем - Фрушка гора"

Члан Савеза може бити свако и свако новоосновано удружење произвођача вина са озаком географског порекла са територије Републике Србије.

Где смо

Јавите нам се

Телефон: +381 11 244 24 00 Мобилни: +381 63 254 245
Адреса: Булевар краља Александра 84, 11000 Београд
Обавештење о ОДЛАГАЊУ манифестације “ВЕЛИКО ОЦЕЊИВАЊЕ ВИНА СРБИЈЕ”

Обавештење о ОДЛАГАЊУ манифестације “ВЕЛИКО ОЦЕЊИВАЊЕ ВИНА СРБИЈЕ”

Поштовани,

Обавештавамо винаре, стручну и заинтересовану јавност да се Велико оцењивање вина Србије 2021, предвиђено да се одржи од 1.-3. априла ове године, а услед ситуације настале ширењем пандемије вируса Covid 19, одлаже за термин који ћемо одредити по препоруци кризног штаба.

Истовремено, обавештавамо вас да су српски винари оправдали поверење Савеза винара и виноградара Србије и у импресивном броју етикета пријавили учешће на овогодишњој манифестацији.

До данас, 124 винарије пријавило је 444 етикета, па одлагањем манифестације остаје шанса и за остале да узму учешће на манифестацији и на тај начин дају пун допринос кампањи која ће српско винарство поставити на нове, боље позиције.

Срдачан поздрав и здрави били.

Back To Top