For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

BERZA na sajtu Saveza vinara i vinogradara Srbije

Berza na sajtu Saveza vinara i vinogradara Srbije ima za cilj da olakša ponudu i potražnju grožđa i vina svim proizvođačima u Srbiji. Srbija ima grožđe i vino vrhunskog kvaliteta - neka to bude razlog da sa tim kvalitetom izađemo i van granica zemlje.

Deo berze se bavi i ponudom opreme i repromaterijala koji su neophodni u proizvodnji vina i grožđa. Time smo na jednom mestu okupili sve one koji imaju veze sa ovom značajnom industrijom.

Sve usluge ove naše berze su potpuno besplatne za vinare i vinogradare. Želja nam je da što više pomognemo i olakšamo svim vinarima i vinogradarima, našim članovima. Ali, prihvatamo oglase i usluge nudimo i svima ostalima koji rade u sektoru proizvodnje vina, samo pod malo drugačijim uslovima.

Takođe, spremni smo i da saslušamo sve vaše predloge. Ono što želite da nam saopštite najlakše ćete moći korišćenjem naše stranice za kontakt

Zašto mi

Ono što nas izdvaja od raznih oglasnika koji postoje je uska specijalizacija. Bavimo se isključivo proizvodnjom vina i grožđa, pa je i naša publika iz te grane privrede.

Naša misija

Misija Saveza vinara i vinogradara Srbije je da u svemu bude od pomoći ljudima koji prozvode vino i grožđe. Ova berza je samo deo naših napora u tom smislu.

Postanite član zajednice

Srpski vinari i vinogradari su organizovani kroz lokalna udruženja. Ona su članovi regionalnih udruženja koja čine Savez. Učlanite se u udruženje koje radi na vašem području.

0

rejona u Srbiji

0

registrovanih vinarija

0

vinogradara u registru

0

miliona litara

logo
logo
logo
logo
logo
logo
Top